Как работим

Процесът на работа е оптимизиран максимално и се свежда до три етапа:

  1. Подавате своя иск за обезщетение
  2. CLAIMEUROPE преговаря с авиокомпанията
  3. Получавате своето обезщетение

1. Ако смятате, че Вашият случай попада в някоя от следните хипотези: закъснял полет, отменен полет, отказан достъп до борда на самолет, пропусната връзка, настаняване в по-ниска класа, изгубен багаж, повреден или унищожен багаж, закъснял багаж , моля попълнете коректно всички задължителни полета във формата на нашия сайт: Подайте иск за обезщетение напълно безплатно.

Генерираното автоматично пълномощно, което следва да подпишете електронно, ще ни е необходимо, за да поемем Вашия случай, да водим преговори с авиокомпанията, а при нужда и да предприемем съдебни действия. Без наличието на валидно подписано пълномощно, CLAIMEUROPE няма да може да поеме цялостната процедура и да събере обезщетението вместо Вас.

След като подадете своя иск за обезщетение към CLAIMEUROPE, нашата система ще обработи случая Ви и ние ще се свържем с Вас по имейл възможно най-скоро (работим дори и в почивни дни).

2. Оттук нататък не се налага да правите нищо, CLAIMEUROPE поема Вашия случай, като стартира комуникация с авиокомпанията. Ако казусът Ви се окаже по-заплетен от обикновено, можем да Ви зададем няколко допълнителни въпроса, както и може да се наложи да ни изпратите още документи, необходими за целите на събиране на обезщетението. Ще Ви информираме своевременно по имейл относно всяко развитие по случая Ви. Ако имате въпроси, не се колебайте да ги зададете на електронната ни поща: [email protected].

3. Накрая, когато авиокомпанията изплати обезщетението, ние ще се свържем с Вас, за да ни предоставите банкова сметка, по която ще преведем 80% от общия му размер, като ще задържим 20% комисиона за нашите услуги. В случай, че авиокомпанията плати директно на Вас, след като вече сте подали иска си за обезщетение чрез CLAIMEUROPE и ние сме поели Вашия случай, Вие следва да ни преведете уговорените 20% комисиона. За повече подробности относно цялостната процедура и условия, моля запознайте се внимателно с нашите Общи условия.